Alter Echo’ ncert

18 martie, ora 19. Alter Echo’ ncert
Un martisor original: ecouri, reverberatii si intamplari sonore pentru 2 maini si 3 ghitare
Sorin Romanescu concerteaza la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti
Sala Studioului de Opera al Universitatii ofera studentilor si publicului bucurestean din ce in ce mai multe evenimente muzicale, impunandu-se ca un loc important, tot mai vizitat, mai cunoscut in viata artistica din capitala. Pentru cine nu stie inca: da, aceasta sala s-a reconstruit si adaposteste Centrul de Muzica Electroacustica si Multimedia al facultatii ce ofera concerte si spectacole proprii sau in parteneriat cu diferite institutii si asociatii.
In data de 18 martie, Studioul de Opera gazduieste un recital semnat Sorin Romanescu, un concert cu un titlu incitant si un continut original ce se adreseaza deopotriva iubitorilor de jazz, compozitorilor, interpretilor, iubitorilor chitarei si pana la urma tuturor iubitorilor muzicii, pe care Sorin Romanescu o transmite prin “ecourile, reverberatiile si intamplarile sonore” pe care le propune. De la concert la “intamplare”, de la recital la “experienta de muzica” traita deopotriva de creator si de public, evenimentul se ofera prin intermediul unui muzician de exceptie si 3 chitare diferite, fiecare cu personalitatea, cu expresia si farmecul ei.


Ce mai face Sorin Romanescu cu chitarele sale? Ce a mai descoperit? si ce Dumnezeu inseamna un Alter Echo’ ncert?….toate raspunsurile apar la concert. 18 martie, ora 19.
Intrarea este libera.

Str Stirbei Voda nr. 33

Irinel Anghel

Un comentariu

Filed under Uncategorized

Be the first to like this post.

One Response to Alter Echo’ ncert

  1. Pingback: Numărul 25, 25 februarie 2011 « No. 14 plus minus

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <pre> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>