Editorial

Standard

Ne bucurăm că Revista No14 Plus Minus a crescut,  depăşind orice aşteptări ale noastre din faza preliminară a proiectului, cu ajutorul colaboratorilor şi cititorilor – cărora le mulţumim! De la puţin peste cincizeci de cititori pe ediţie, astăzi ne bucurăm să avem peste zece mii! Credem că această cifră este încurajatoare pentru noi toţi, pentru muzica românească, pentru toţi cei care sunt prezenţi pe scene şi în sălile de concert.

Este un moment potrivit pentru a readuce aminte tuturor că Revista No14 Plus Minus nu este afiliată niciunei instituţii, politice sau de altă natură. Prin urmare, oricine este binevenit (şi încurajat) să colaboreze cu noi, prin articole, fişiere audio sau video, reclame şi prezentări de evenimente, atâta timp cât nu insultă o terţă persoană şi cât nu se înscrie în sfera polemicului. Revista No14 Plus Minus este o publicaţie ce încurajează articolele ce oferă o imagine pozitivă  a culturii (şi mai ales a muzicii) româneşti, axată pe aspectul informativ şi nu pe cel critic.  Pentru articolele critice sau polemice, vă puteţi adresa altor publicaţii.

De asemenea, şi suntem nevoiţi să punctăm şi acest aspect, condiţionarea conţinutului unor articole prin injurii, atacuri informatice sau de altă natură, prin insulte adresate membrilor colectivului redacţional sau alte procedee lipsite de eleganţă – nu vor avea niciun efect. Ne rezervăm dreptul de a nu comunica şi de a nu colabora cu astfel de persoane. Dorinţa noastră a fost aceea de a crea un spaţiu (fie el şi virtual, deocamdată) de comunicare amiabilă între toţi cei care doresc să colaboreze cu noi. Cu foarte puţine excepţii, am reuşit.

Suntem extrem de onoraţi să avem sprijinul unor personalităţi ale spaţiului muzical românesc; unii ne ajută prin articole, alţii prin promovarea imaginii Revistei, alţii cu sfaturi care sunt întotdeauna binevenite. Demarând activitatea de căutare a sponsorilor pentru Revistă, am obţinut recomandări care ne fac cinste, şi care, suntem convinşi, ne vor purta noroc. Dorim, de aceea, să le transmitem mulţumirile noastre tuturor celor care au găsit timp şi au avut bunăvoinţa de a ne trimite o recomandare pentru Revista No14 Plus Minus:  Acad. Prof. univ. dr. Cornel Ţăranu, Prof. univ. dr. Nicolae Brânduş, Conf. univ. dr. Sorin Lerescu, Conf. univ. dr. Şerban Nichifor, Conf. univ. dr. Maia Ciobanu, George Balint, Prof. univ. dr. Vasile Menzel.

Revista No14 Plus Minus nu generează niciun fel de venituri, toate costurile de întreţinere ale site-ului precum şi celelalte cheltuieli majore fiind suportate exclusiv de către Editor.

Dacă doriţi să sprijiniţi Revista No14 Plus Minus, o puteţi face utilizând unul dintre următoarele numere de cont deschise la BRD:

Cont in Lei: RO80BRDE410SV05764864100

Cont in Euro: RO88BRDE410SV80925154100

Veronica Anghelescu

Chief Editor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s