Editorial

Standard

No14 Plus-Minus apare Vineri…

Nu stiu ce as mai putea adauga, fie si in loc de Editorial

Daca ar fi sa parcurg tot ceea ce s-a aflat in Revista de la inceputuri si pana azi mi-ar trebui inca o pensionare. Oricine s-ar putea apuca de aceasta treaba, sunt convins ca odata terminata va deveni cu siguranta mai destept!

Deoarece Revista  14- Plus  Minus umple un mare gol al muzicii romanesti, promovat  cu osardie (tot de la inceputuri , adica mai ales dupa Revolutie si, dupa cum ni se arata, pana la sfarsit) pe toate canalele de informatie, cu vagi urme de bun simt cultural pe ici si pe colo parca cerandu-se scuze…. Iar daca Televiziunea publica (despre celelalte nici nu aduc vorba!)isi ocupa spatiul uneori  ore si ziletransmitand aducerea in tara a unui sportiv ucis in strainatate cu bestialitate si urmarindu-i cortegiul pretutindeni   pe drumul de intoarcere (Dumnezeu sa-l odihneasca ca nu-si merita aceasta soarta!), disparitia unor mari creatori si oameni de cultura (muzicala, in speta) sau este trecuta , cand este, la subsolul imaginilor de TV sau total ignorata. Halal Natiune!-vorba cui stim noi …

Poate Revista noastra va fi in masura sa inlature (fie si in parte!) blestemul mzicantilor din anii prmului Razboi Mondial cand autoritatile incepusera sa se ia de aceasta breasla in mod nedorit.Din amintirile unui tobosar, candva copil de trupa pe atunci rezulta ca toate relele s-au abatut asupra Romaniei cand Statul i-a nedreptatit pe muzicanti! Ne cam aflam intr-o similara situatie de la Revolutie incoace de cand inghitim toate mizeriile mass-media si ingeram din capitalism numai deseuri. Si in plus mai si suportam pe buzunarul propriu sa onoram falimentul financiar al acestei institutii in al carei Consiliu de conducere au functionat si mai functioneaza si …muzicieni!

Revista No.14 Plus-Minus este si ramane un rezervor de cultura muzicala in actualitate , o sursa de informare benefica si deschisa asupra prezentului romanesc si international al acestei arte iar activitatea entuziasta a Redactiei si a colaboratorilor ei merita a fi intru totul apreciata.

Mult succes in noul an redactional!

Nicolae Brânduş

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s