Anunţ important pentru colaboratorii Revistei

Standard

Către toţi colaboratorii Revistei No14 Plus Minus,

Stimaţi Colaboratori!

Vă rugăm cu respect să aveţi în vedere faptul că preluarea de fotografii de pe Internet, fără acordul scris al fotografului, constituie o infracţiune. Toate fotografiile inserate în cadrul articolelor dumneavoastră trebuie să fie însoţite, aşadar, de acordul scris al fotografului. Pentru a evita eventualele probleme, vă sfătuim şi vă rugăm insistent să utilizaţi numai fotografii pe care le-aţi realizat dumneavoastră sau care fac parte din arhiva dumneavoastră de familie şi care nu intră sub incidenţa legii drepturilor de autor.

Acelaşi lucru este valabil şi pentru fişierele audio şi video, inclusiv cele preluate de pe YouTube. Pentru orice material multimedia, este obligatoriu să aveţi acordul scris al compozitorului / interpretului sau al posesorului respectivului material (proprietarul canalului YouTube de unde preluaţi informaţiile)

Atenţie! Revista No14 Plus Minus nu îşi asumă răspunderea în cazul în care vor fi invocate chestiuni de copyright pentru materialele utilizate în cadrul articolelor. Deţineţi dreptul de proprietate intelectuală asupra a tot ceea ce publicaţi iar responsabilitatea în cazul unor litigii vă aparţine în exclusivitate.

Cu respect,

Redacţia No14 Plus Minus

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s