Feerie muzicală

Standard

Atunci când m-am gândit la titlul acestui concert nu mi-am imaginat că va avea un impact așa de mare asupra publicului numeros prezent în Sala Polivalentă Nadia Comăneci din Onești. O Feerie muzicală,chiar așa a fost! Toți cei implicați și-au dat silința să ofere minunatului public un concert realmente extraordinar. Sala a fost pregătită de organizatori cu ornamente și lumini extrem de sugestive, în ton cu evenimentul pe care l-am sărbătorit. Scena a fost la dimensiunile optime pentru a găzdui toți artiștii, iar sonorizarea, excepţională.

În deschiderea concertului, sub bagheta dirijorului Aristică Vaida, Orchestra Filarmonicii Mihail Jora din Bacău, una dintre cele mai importante şi valoroase orchestre ale țării, împreună cu corurile reunite din Onești au interpretat o serie de colinde și piese tematice încălzind publicul pentru ceea avea să urmeze.

Valsurile şi polcile de J. Strauss, precum şi Dansurile ungare de J. Brahms au dus auditoriul la cote maxime de intensitate a trăirilor muzicale. Programul a fost ales astfel încât să satisfacă toate gusturile celor prezenţi în sală. Orchestra Filarmonicii, de data aceasta sub conducerea mea, a demonstrat încă o dată că este un etalon de profesionalism şi valoare artistică.

Cu speranţa că acest eveniment se va permanentiza şi cu dorinţa de a oferi oneştenilor prestaţii artistice pe măsura valorii orchestrei noastre, vă urez Sărbători fericite şi La mulţi ani!

Sergiu Spiridon

Dirijor

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s