Editorial

Standard

Există perioade în „viaţa” Revistei când primesc o cantitate mai mare de emailuri negative ca de obicei. Că de ce am publicat asta sau cealaltă, că poate ar fi mai bine dacă aş face x sau y… Colaboratorii mei cei mai apropiaţi ştiu că o treme din zilele unei luni (de pe 1 până pe 10) sunt dedicate Revistei, în detrimentul tuturor celorlalte activităţi muzicale (compoziţie, instrumente). Şi tocmai pentru că am dedicat Revistei No14 Plus Minus o treime din viaţa mea, trebuie să spun cu sinceritate că, deşi mă afectează, critica de tip demolator mă motivează o dată în plus.

Criticilor mei – le mulţumesc – şi le reamintesc că polemica poate fi civilizată, constructivă, rugându-i să reţină că Revista No14 Plus Minus nu va publica niciodată articole care pun într-o lumină negativă activitatea cuiva sau lezează persoana unui coleg. Mai sunt trei alte publicaţii cu profil muzicologic în România; cine doreşte să se angajeze într-un demers polemic, se poate adresa acestora.

Colaboratorilor mei – le mulţumesc. Sunt oameni care, lună de lună, construiesc alături de mine. Oameni care au ceva de spus. Sunt mulţi – dar astăzi vreau să le mulţumesc în mod special Maestrului Nicolae Brânduş, Roxanei Moldovan şi Simonei Jidveanu – al căror condei este dublat de o inimă caldă, nobilă şi de curajul de a nu renunţa, curaj din care mă inspir şi eu.

Pentru că acest număr al Revistei No14 Plus Minus este publicat chiar în Vinerea Mare, transmit tuturor cititorilor un gând bun; să petreceţi Paştile cu lumină în suflet, cu dragoste şi bunăvoinţă faţă de toate fiinţele.

Veronica Anghelescu 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s