De ce ne oprim la nr. 100, schimbarea formatului Revistei și ce vom facem în continuare

Standard

 

Am primit multe emailuri în ultima săptămână, în care cititorii și colaboratorii își exprimau dezamăgirea sau încurajarea. Mărturisesc că m-am bucurat. Până acum, abia dacă mai primeam vreun mesaj, după publicarea fiecărui număr, în care cei care citeau să-și exprime în vreun fel sau altul sentimentele vis-a-vis de Revistă. Acesta a fost unul din principalele motive ale deciziei mele de a mă opri la numărul 100: nu mai primeam nici un fel de feedback de la absolut nimeni.

În al doilea rând desigur, chestiunea financiară. Un astfel de proiect consumă timp și bani, și timp de opt ani, cu foarte mici excepții în care am primit unele donații, am investit singură aceste două elemente în buna funcționare a Revistei, lucru pe care, din păcate, nu îl mai pot continua.

Așadar, mai departe, după ce m-am consultat cu mai mulți colaboratori, am considerat că o schimbare a formatului Revistei va fi benefică pentru toată lumea, ușurându-mi într-o oarecare măsură munca și oferind mai rapid informația cititorilor.

Cu alte cuvinte, Revista No14 Plus Minus își va păstra statutul de publicație, cu numărul ISSN aferent și statutul juridic respectiv, dar informația va fi publicată în flux continuu. Pe măsură ce colaboratorii trimit un material (studiu, articol, recenzie, prezentare de concert, invitație la concert, prezentare de piesă, afiș, orice altceva) acesta va fi publicat și distribuit imediat, nemaifiind necesară așteptarea datei de 10 ca înainte. Din publicație periodică vom deveni, așadar, o agenție de știri.

Adresa de email rămâne aceeași: plusminus14 [at ] gmail .com

Acest nou proiect va fi demarat în momentul în care voi obține suficiente fonduri pentru a face modificările necesare la nivelul website-ului, al brandului și al implementării propriu-zise. Obținerea de fonduri nu este ceva la care mă pricep foarte bine; dacă doriți să contribuiți, vă pun la dispoziție cele două conturi ale Revistei.

Cont in lei: RO80BRDE410SV05764864100

Cont in Euro: RO88BRDE410SV80925154100

De asemenea, puteți dona și prin PayPal: pe coloana din dreapta a Revistei, chiar sub locul unde se indică numărul ISSN, puteți vedea un buton DONATE, care vă va conduce către o pagină Secure, de unde se pot efectua donații prin intermediul PayPal.

Nu voi putea răsplăti donatorii altfel decât prin oferirea sprijinului meu deplin în ceea ce privește promovarea tuturor proiectelor lor, cât și prin oferirea statutului de membru fondator al Agenției de știri No14 Plus Minus. Numele tuturor vor fi postate și păstrate în permanență pe prima pagină a revistei, întocmai cum au fost păstrate celor ale colectivului de redacție. Știu că nu este mult.

Mă voi opri aici și îmi propun ca acest nou proiect să demareze cel mai târziu în 2017!

Cu prietenie,

Veronica Anghelescu

 

Post scriptum:

Rubrica Music! din această ediție a fost coagulată fără a mai cere acordul compozitorilor și interpreților. Este o mărturie a dragostei mele pentru fiecare dintre cei prezentați – compozitori, interpreți, muzicologi. Dacă cineva este nemulțumit de alegerea mea și va dori să elimin vreun link, îl / o rog să mă anunțe și mă voi conforma. Nu va fi cu supărare.

 

 

 

 

 

Reclame

3 răspunsuri »

  1. Ma bucur pentru noile perspective ale publicatiei si le voi sustine din toate pdv dupa posibilitati. Rog a se scoate din ultimul numar lucrarea mea OSTINATO care este o inregistrare necorespunzatoare din pdv sonor-tehnic si in contextul lucrarilor mele oferite Revistei nu este cea mai reprezentativa. Ar fi fost bine sa fi fost consultat inainte, Succes pe mai departe!

  2. Stimate Maestre, multumim pentru comentariu; alesesem OSTINATO pentru ca, de aceasta data, am vrut sa prezint lucrarile care-mi sunt foarte dragi si care m-au marcat in mod deosebit, iar Ostinato fusese pentru mine o astfel de lucrare. Conform dorintei dumneavoastra, am scos lucrarea din sumarul acestui numar, cu regret.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s